Книги » Новинки » Ідоли падуть
Ідоли падуть
Fb2

Книга Ідоли падуть Юліан Опільський скачать fb2

Назва: Електронна книга Ідоли падуть
ISBN: 978-617-7841-80-6
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 300
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Ідоли падуть fb2

Короткий зміст книги Ідоли падуть - Юліан Опільський

У повісті «Ідоли падуть» Юліана Опільського (справжнє ім’я — Юрій Львович Рудницький (1884–1937), західноукраїнський письменник, історичний романіст) розповідається про часи князювання Володимира Святославовича
й запровадження 988 року християнства на Русі. Падуть язичницькі ідоли, народжується нова культура у святих книгах та будівництві величних храмів, у яких домінують кращі зразки архітектури й мистецтва тодішньої Візантії.
Текст подається за сучасним правописом із зображенням усіх особливостей мови автора. На сторінці ви можете завантажити книгу Ідоли падуть в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ідоли падуть належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Юліан Опільський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ідоли падуть - Юліан Опільський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
17 серпня 2024 15:00
"Ідоли падуть" Юліана Опільського вражає глибоким психологізмом і проникливістю у дослідженні людської природи. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з захоплюючим сюжетом, що змушує замислитися над суттю ідеалів та їхньою руйнівною силою. Ця книга залишає після себе відчуття незавершеності, спонукаючи до подальшого осмислення прочитаного.
Правовласникам