Книги » Новинки » Бувайте, та дякуємо за рибу
Бувайте, та дякуємо за рибу
Fb2

Книга Бувайте, та дякуємо за рибу Дуглас Адамс скачать fb2

Назва: Електронна книга Бувайте, та дякуємо за рибу
ISBN: 978-966-10-5499-7
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 176
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Бувайте, та дякуємо за рибу fb2

Короткий зміст книги Бувайте, та дякуємо за рибу - Дуглас Адамс

Всім відомо, що сексу у Всесвіті нема. Принаймні так стверджує «Путівник по Галактиці». Проте всупереч усьому, цього добра у четвертій книжці «Путівника» вдосталь. Принаймні в Англії, де розгортаються основні події.
Виявляється, Землю хоч і знищили, але це була лише одна з її копій у багатовимірному Всесвіті. Таким чином Артур повернувся додому, де закохався… А хочете дізнатися, яке послання залишив Творець Усьому Сущому? Тоді доведеться дочитати до кінця. До речі, там і про Марвіна дізнаєтесь. Востаннє… Marvin, we love you! На сторінці ви можете завантажити книгу Бувайте, та дякуємо за рибу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Бувайте, та дякуємо за рибу належить до жанру Пригоди. Електронна книга автора Дуглас Адамс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Бувайте, та дякуємо за рибу - Дуглас Адамс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юрій
Юрій
17 серпня 2024 15:33
"Бувайте, та дякуємо за рибу" Дугласа Адамса – це несподіване продовження пригод Артура Дента, яке поєднує в собі неймовірний гумор і філософські роздуми про сенс життя. Автор майстерно грає зі словами та концепціями, змушуючи читача сміятися і замислюватися одночасно. Ця книга – справжня перлина для фанатів наукової фантастики!
Правовласникам