Книги » Новинки » Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу
Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу
Fb2

Книга Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу Сергій Вожжов скачать fb2

Назва: Електронна книга Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу
ISBN: 978-617-09-7355-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу fb2

Короткий зміст книги Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу - Сергій Вожжов

Зрозуміло про гроші та підприємництво для найвибагливішої й найнепоси-дючішої аудиторії — підлітків. Сергій Вожжов, підприємець і бізнес-тренер, достеменно знає й розуміє цю аудиторію, бо багато років викладає тинейджерам фінансову грамотність.
Отже, про складні дорослі речі: гроші, витрати й заробіток, облік, бізнес-проєк-ти, фінансування, банки, інвестиції, страхування, податки... — словом, про механізми, що діють в сфері бізнесу та фінансів. А крім того, про менеджмент, компетенції, тренінги. Усе це мовою, зрозумілою для підлітків, і в цікавій формі квесту.
І звісно, книжка містить не тільки теорію. Адже теорія, навіть зрозуміло викладена й дотепно проілюстрована, — ніщо без практичних завдань. Тож читачі мають виконувати завдання разом з героями книжки (до речі, не такими вже й «вигаданими»). Хай не всі потім розпочнуть власний бізнес, проте набудуть корисних знань, життєво необхідних у сучасному світі. На сторінці ви можете завантажити книгу Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Сергій Вожжов повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мрія на мільйон. Рушай у світ грошей та бізнесу - Сергій Вожжов
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
17 серпня 2024 22:22
"Мрія на мільйон" Сергія Вожжова - це надихаюча та практична книга, яка відкриває нові горизонти у світі бізнесу та фінансів. Автор майстерно поєднує теорію з реальними прикладами, що робить матеріал зрозумілим і доступним для читачів будь-якого рівня підготовки. Це справжній путівник для тих, хто мріє досягти фінансового успіху та реалізувати свої амбіції.
Правовласникам