Книги » Новинки » Діло в тілі
Діло в тілі
Fb2

Книга Діло в тілі Ксенія Літвінова скачать fb2

Назва: Електронна книга Діло в тілі
ISBN: 978-617-7754-27-4
Мова: Українська
Видавництво: IPIO
Кількість сторінок: 280
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Діло в тілі fb2

Короткий зміст книги Діло в тілі - Ксенія Літвінова

Вам 30, 40 чи, можливо, 50 років, і ви хотіли б відчувати драйв від життя до глибокої старості? Ви маєте можливість втілити свою мрію в реальність! Тренер і коуч із 25-річним досвідом Ксенія Літвінова розробила низку унікальних фітнес-програм, за якими тренуються не лише українські селебрітіз, а й тисячі людей різного віку у Франції, Англії, Росії, Німеччині, Швейцарії. А віднині і ви, послуговуючись поданими у цій книзі вказівками та порадами, зможете ще багато років зберігати власну молодість, стрункість, привабливість і, звичайно, бадьорість духу.
Легкий стиль викладу матеріалу, властивий Ксенії гумор, вдало підібрані приклади допоможуть вам не лише швидко опанувати пропоновані правила здорового способу життя, підібрати найоптимальніші рішення, а й полюбити себе, повірити у свої можливості.
Загалом ми пропонуємо читачам збалансоване меню для схуднення, розраховане на 10 днів, 20 відеокомплексів фізичних вправ і повну інтерактивність. Читайте, скануйте QR-код і одразу беріться до занять! На сторінці ви можете завантажити книгу Діло в тілі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Діло в тілі належить до жанру Загальні питання. Імунітет. Електронна книга автора Ксенія Літвінова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Діло в тілі - Ксенія Літвінова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Зоряна
Зоряна
17 серпня 2024 23:11
"Діло в тілі" Ксенії Літвінової - це вражаюче дослідження зв'язку між тілесністю та психологічними станами. Авторка майстерно поєднує особисті переживання з глибокими філософськими роздумами, що спонукає читача переосмислити своє ставлення до власного тіла. Книга справляє сильне враження і залишає по собі багато питань для роздумів.
Правовласникам