Книги » Новинки » Усі їхні демони
Усі їхні демони
Fb2

Книга Усі їхні демони Поліна Кулакова скачать fb2

Назва: Електронна книга Усі їхні демони
ISBN: 978-617-7842-07-0
Мова: Українська
Видавництво: Дім Химер
Кількість сторінок: 208
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Усі їхні демони fb2

Короткий зміст книги Усі їхні демони - Поліна Кулакова

В одній з квартир сірої "хрущовки" живе, здавалося б, звичайна сім'я. Проте за зачиненими дверима того дому відбуваються тривожні події, що їх байдужі сусіди воліють не помічати. Жінка, котра потерпає від домашнього насилля; хлопець-підліток, який шукає розуміння й підтримку на вулиці; самотня дев'ятирічна дівчинка, що вчиться жити з "демонами" своїх батьків...
"Усі їхні демони" - вибуховий соціальний трилер про дітей, позбавлених дитинства, алкоголізм, байдужість... та криваві вбивства у маленькому містечку. На сторінці ви можете завантажити книгу Усі їхні демони в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Усі їхні демони належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Поліна Кулакова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Усі їхні демони - Поліна Кулакова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
18 серпня 2024 00:33
"Усі їхні демони" Поліни Кулакової – це емоційний та глибокий роман, який захоплює з перших сторінок. Авторка майстерно досліджує складні стосунки між персонажами, їхні внутрішні переживання та страхи, створюючи атмосферу, що змушує задуматися про людські слабкості. Книга залишає після себе сильне враження і підштовхує до роздумів про власні демони.
Правовласникам