Книги » Новинки » Хвостаті історії. Таємне життя Рудика
Хвостаті історії. Таємне життя Рудика
Fb2

Книга Хвостаті історії. Таємне життя Рудика Таіс Золотковська скачать fb2

Назва: Електронна книга Хвостаті історії. Таємне життя Рудика
ISBN: 978-617-09-7085-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 36
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Хвостаті історії. Таємне життя Рудика fb2

Короткий зміст книги Хвостаті історії. Таємне життя Рудика - Таіс Золотковська

Жила собі кішка. Звали її не Маркіза, не Принцеса — просто Рудик. Кішка-бешкетуха завдавала чимало клопоту всій родині. Та чи насправді від неї не було жодної користі? Здається, що улюблена справа Рудика — дрімати на траві під черешнею. Але тільки-но щось трапляється, кішка вже поспішає на допомогу. Справжній супергерой із пухнастою мордочкою та гострими кігтями!
У теплій дотепній історії Таіс Золотковської добро й піклування врешті винагороджуються, а дружба стає найціннішим подарунком. Доповнюють книгу теплі ілюстрації Марії Рудик. На сторінці ви можете завантажити книгу Хвостаті історії. Таємне життя Рудика в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хвостаті історії. Таємне життя Рудика належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Таіс Золотковська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хвостаті історії. Таємне життя Рудика - Таіс Золотковська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
18 серпня 2024 05:11
"Хвостаті історії. Таємне життя Рудика" Таіс Золотковської - це захоплююча та повчальна книга, яка відкриває читачам світ котячих пригод та емоцій. Легка і дотепна манера письма авторки зворушує і змушує задуматися про відносини між людьми та тваринами. Рекомендую всім, хто любить котів і хоче поринути у їхній чарівний світ!
Правовласникам