Книги » Новинки » Я вивчаю відсотки
Я вивчаю відсотки
Fb2

Книга Я вивчаю відсотки Ольга Старова скачать fb2

Назва: Електронна книга Я вивчаю відсотки
ISBN: 978-617-00-3613-1
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 47
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Я вивчаю відсотки fb2

Короткий зміст книги Я вивчаю відсотки - Ольга Старова

Що потрібно спортсменові для перемоги у змаганнях? Тренуватися, і ще раз тренуватися! Що потрібно робити учневі, щоб зрозуміти, що таке відсоток? Теж тренуватися!
У цьому зошиті пропонована захоплива й незвична програма тренувань. Вона передбачає розв’язування цікавих і нестандартних задач.
Різноманітні завдання зроблять тренування веселими і легкими й обов’язково сприятимуть розумінню поняття відсотка, допоможуть правильно працювати з відсотками не тільки в школі, а й головне в повсякденному житті.
Для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів і учнів 5–11 класів для роботи на уроках і вдома. На сторінці ви можете завантажити книгу Я вивчаю відсотки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я вивчаю відсотки належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Ольга Старова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я вивчаю відсотки - Ольга Старова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
18 серпня 2024 08:33
Книга "Я вивчаю відсотки" Ольги Старової є чудовим посібником для тих, хто хоче зрозуміти основи фінансової грамотності. Автор доступно пояснює складні поняття, що робить матеріал зрозумілим і цікавим для читачів будь-якого віку. Рекомендую всім, хто прагне покращити свої знання у сфері фінансів!
Правовласникам