Книги » Новинки » Артерія сонця
Артерія сонця
Fb2

Книга Артерія сонця Євгенія Юрченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Артерія сонця
ISBN: 978-617-8082-04-8
Мова: Українська
Видавництво: Друкарський двір Олега Федорова
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Артерія сонця fb2

Короткий зміст книги Артерія сонця - Євгенія Юрченко

Приходить час, коли перемога світла і сонця над темрявою стає найважливішою віхою твого життєвого часопростору. Нічого так не потребують душа й серце, як її, очікувану понад усе. Будь-які життєтрепетні мрії, устремління, вчинки мають сприяти ствердженню того, що дає нам можливість жити і творити.
Нова поетична книга Євгенії Юрченко «Артерія сонця» — це пошук найнесподіваніших смислів за кілька миттєвостей до побудови нового світу і вже в його межах, це протиріччя й гармонія, відсторонення й занурення… Це тиша, мовчання і голос. Бути почутою так, як до цього ще не чули, і стільки, скільки просить-вимагає Україна-світ, що проходить крізь буремні буревії свого становлення, стає внутрішнім обов’язком і нагальною потребою.
Поезія збірки — це вимріювання почуттів, здатних загартовувати, загоювати рани, возносити до віри і справжнього відчуття щастя. На сторінці ви можете завантажити книгу Артерія сонця в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Артерія сонця належить до жанру Поезія. Електронна книга автора Євгенія Юрченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Артерія сонця - Євгенія Юрченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
18 серпня 2024 09:22
"Артерія сонця" Євгенії Юрченко вражає глибиною думок і емоційною насиченістю. Авторка майстерно поєднує поетичність тексту з гострою соціальною тематикою, змушуючи читача обдумати важливі питання сучасності. Ця книга залишає незабутнє враження і спонукає до роздумів.
Правовласникам