Книги » Новинки » Душа. Пошуки, історія, культура
Душа. Пошуки, історія, культура
Fb2

Книга Душа. Пошуки, історія, культура Уле Мартін Хейстад скачать fb2

Назва: Електронна книга Душа. Пошуки, історія, культура
ISBN: 978-617-553-009-2
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Анетти Антоненко
Кількість сторінок: 328
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать Душа. Пошуки, історія, культура fb2

Короткий зміст книги Душа. Пошуки, історія, культура - Уле Мартін Хейстад

Складно знайти людину, яка твердитиме, що душі не існує. Іще складніше знайти когось, хто зможе пояснити, що таке душа. Чи живе душа після смерті людини? Ми народжуємося з душею чи формуємо її за життя? Можливо, душа – взагалі вигадка, певна метафора? Саме такі запитання ставили видатні мислителі.
Щоби вхопити таке загадкове явище, як душа, норвезький філософ, дослідник Уле Мартин Гьойстад детально вивчає історію душі, аналізуючи її з різних поглядів – історичного, літературного, філософського, психологічного та біологічного, що дає читачеві змогу ознайомитися з інтерпретаціями душі протягом майже трьох тисячоліть – від Античності до сучасності, а також з розумінням душі в ісламі та буддизмі. «Душа. Пошуки, історія, культура» дає чимало поживи для цікавих висновків та спонукає до роздумів, що вкрай актуально у наш час, коли зовнішнє витісняє внутрішнє.
Для широкого кола читачів. На сторінці ви можете завантажити книгу Душа. Пошуки, історія, культура в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Душа. Пошуки, історія, культура належить до жанру Культурологія. Електронна книга автора Уле Мартін Хейстад повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Душа. Пошуки, історія, культура - Уле Мартін Хейстад
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
15 серпня 2024 16:44
Книга "Душа. Пошуки, історія, культура" Уле Мартіна Хейстада вражає глибиною аналізу та багатогранністю підходів до теми душі. Автор майстерно поєднує філософські роздуми з історичними та культурними аспектами, що робить читання захопливим і пізнавальним. Це видання стане цінним ресурсом для всіх, хто прагне зрозуміти складність людської природи.
Правовласникам