Книги » Новинки » M.Z. Пригоди чорного тигра
M.Z. Пригоди чорного тигра
Fb2

Книга M.Z. Пригоди чорного тигра Мілад Фарахі скачать fb2

Назва: Електронна книга M.Z. Пригоди чорного тигра
Мова: Українська
Видавництво: Український пріоритет
Кількість сторінок: 126
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать M.Z. Пригоди чорного тигра fb2

Короткий зміст книги M.Z. Пригоди чорного тигра - Мілад Фарахі

Вічна боротьба Добра і Зла. Порятунок Землі і людства. Ці питання хвилюють уми багатьох. Але що є Добро і Зло? Все в цьому світі відносно: немає чогось гіршого або кращого, і поділ «За» і «Проти» відбув не відразу.
Стародавньому духу – M.Z., Чорному Тигру довелося вийти з тіні, щоб вступити у відкриту сутичку за збереження Землі і порятунок людства, адже саме люди стануть тим «інструментом» в його руках, який допоможе уникнути неминучого кінця світу. Без їхньої допомоги Чорному не обійтися...
Тигр своєю місією вважав збереження Землі і боротьбу з силами, що прагнули порушити гармонію і сталий баланс. Тисячі років тривала боротьба з перемінним успіхом, поки одного разу не прийшло розуміння, що Земля неминуче наближається до загибелі і станеться щось жахливе, що знищить її. Раз по раз переживаючи уві сні жахіття загибелі Землі, Тигр розуміє, що це насправді кінець, але змиритися з цим не може. Подолавши внутрішню боротьбу, Безсмертний дух розділився: так з’явився Білий Тигр з чорними смугами і Чорний Тигр з білими смугами – M.Z.
Незважаючи на протидію сильних Світу цього і на те, що Білий Тигр «умив руки», відмовившись від порятунку Землі, Чорний Тигр не відступився від свого рішення врятувати найдорожче для себе – Землю.
Чого йому буде коштувати порятунок? Кого або що знадобиться принести в жертву? Порушить M.Z. свої життєві правила в ім’я збереження Землі? На сторінці ви можете завантажити книгу M.Z. Пригоди чорного тигра в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання M.Z. Пригоди чорного тигра належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Мілад Фарахі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу M.Z. Пригоди чорного тигра - Мілад Фарахі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роман
Роман
18 серпня 2024 10:55
"Пригоди чорного тигра" Мілада Фарахі вражає захоплюючим сюжетом та яскравими персонажами. Автор майстерно поєднує елементи пригоди і філософії, що робить книгу не лише розважальною, а й глибокою. Рекомендую всім, хто любить емоційні та змістовні історії!
Правовласникам