Книги » Новинки » M.Z. Частина 2. На межі
M.Z. Частина 2. На межі
Fb2

Книга M.Z. Частина 2. На межі Мілад Фарахі скачать fb2

Назва: Електронна книга M.Z. Частина 2. На межі
Мова: Українська
Видавництво: Український пріоритет
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать M.Z. Частина 2. На межі fb2

Короткий зміст книги M.Z. Частина 2. На межі - Мілад Фарахі

Давним-давно, коли відьми тільки пізнавали свою природу, жила Левцана, одна з первородних. Вона вела записи про те, що дізнавалася: про Землю, Місяць і Сонце, про їх вічний небесний танець і про те, як планети і світила впливають одна на одну. Ці знання могли б послужити добру службу, якби потрапили у потрібні руки. Але відьми, не утримавшись від спокуси, звернулися до темних потойбічних сил. Їхня робота стала шкодити людям. Почалося полювання.
Темних знаходили та вбивали без жалю. Левцана також стала жертвою переслідувань. Тяжко поранена, вона уникала погоні, розуміючи, що дні її пораховані. На своєму шляху вона зустріла астронома Глафа і передала йому медальйон – ключ від скриньки із записами.
Хлопець зрозумів, що отримав безцінний дар. Він витратив багато часу на пошуки заповітного знання та на розшифровку. Говорили, що він збожеволів, записуючи свою «Книгу знань».
З того часу минуло багато років. Команда M.Z. витратила багато сил на пошуки книги шаленого астронома, адже в ній є відповіді на багато питань та спосіб змінити долю планети. Тим часом, сам M.Z. зник, зазирнувши у Камінь Майбутнього. Що ж він там побачив? І чи зможуть Зберігачі запобігти можливій катастрофі? На сторінці ви можете завантажити книгу M.Z. Частина 2. На межі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання M.Z. Частина 2. На межі належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Мілад Фарахі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу M.Z. Частина 2. На межі - Мілад Фарахі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам