Книги » Новинки » Суспільна пам'ять та її імпланти
Суспільна пам'ять та її імпланти
Fb2

Книга Суспільна пам'ять та її імпланти Мар’ян Ґолька скачать fb2

Назва: Електронна книга Суспільна пам'ять та її імпланти
ISBN: 978-966-521-777-0
Мова: Українська
Видавництво: Ніка-Центр
Кількість сторінок: 216
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Суспільна пам'ять та її імпланти fb2

Короткий зміст книги Суспільна пам'ять та її імпланти - Мар’ян Ґолька

Автор визначає суспільну пам’ять як все те, що існує з минулого у сьогоденні; тобто це, насамперед, знання, яке стосується минулого певної спільноти і впливає на її теперішню життєдіяльність. При цьому, коли певні носії пам’яті підлягають знищенню, з’являються імпланти пам’яті. В інтерпретації польського науковця – це створені вторинно і постфактум будівлі, записи, картини, фільми тощо, які повинні або заповнити прогалини пам’яті, або відтворити її чи створити заново, в іншій формі, яка відповідає сучасній історичній політиці спільноти чи радше її влади.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Суспільна пам'ять та її імпланти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Суспільна пам'ять та її імпланти належить до жанру Соціальна філософія. Електронна книга автора Мар’ян Ґолька повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Суспільна пам'ять та її імпланти - Мар’ян Ґолька
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Віталій
Віталій
18 серпня 2024 15:22
Книга "Суспільна пам'ять та її імпланти" Мар’яна Ґольки є глибоким аналізом того, як колективна пам'ять формує наше сприйняття історії та ідентичності. Автор майстерно поєднує теорію з практичними прикладами, що робить текст не лише інформативним, а й надзвичайно актуальним у сучасному контексті. Рекомендую всім, хто цікавиться соціологією та культурною антропологією!
Правовласникам