Книги » Новинки » Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль
Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль
Fb2

Книга Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль Наполеон Гілл скачать fb2

Назва: Електронна книга Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль fb2

Короткий зміст книги Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль - Наполеон Гілл

Аналізуючи в «Законі успіху» життя і досягнення найвизначніших бізнесменів Америки, які часто починали з нуля, набували досвіду в «університетах ударів долі», Наполеон Гілл підкреслює, що «успіх не можна зловити», його досягають, «засвоюючи і застосовуючи закони, які так само незмінні, як закони всесвітнього тяжіння».
Наполеон Гілл — всесвітньо відомий американський письменник, публіцист і психолог, радник 32-го президента США Франкліна Рузвельта, автор світових бестселерів і спеціальних методик про те, як домогтися успіху. Книги Наполеона Гілла — це не розлогі роздуми про успіх як явище, а збірники корисних порад і рекомендацій, які допоможуть прийти до успіху в житті, доcягнути багатства і слави.
Переклад Ярослава Мишанича. На сторінці ви можете завантажити книгу Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль належить до жанру Успіх. Електронна книга автора Наполеон Гілл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Закон успіху. Урок восьмий. Самоконтроль - Наполеон Гілл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам