Книги » Новинки » Ярославна
Ярославна
Fb2

Книга Ярославна Валентин Чемерис скачать fb2

Назва: Електронна книга Ярославна
ISBN: 978-966-03-9762-0
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 508
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Ярославна fb2

Короткий зміст книги Ярославна - Валентин Чемерис

Ярославна — одна з найвидатніших постатей Київської Русі, донька галицького князя Ярослава Осмомисла й жінка князя Ігоря Святославовича. Відомі й невідомі перипетії її життя та любові вже дев’ять століть хвилюють всіх, хто не байдужий до історії рідної країни.
А взагалі-то «Ярославна» — це роман про княжі міжусобиці, що колись підірвали Русь і загрожують Україні зараз, це розповідь про віковічну боротьбу з кочівниками. Саме тому роман Валентина Чемериса переповнений динамічних і бурхливих пригод, пов’язаних з походом князя Ігоря. Автор скористався жанром роману-есе, що дозволяє позбутися традиційних обмежень і рамок, і виклав своє бачення тих далеких подій. На сторінці ви можете завантажити книгу Ярославна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ярославна належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Валентин Чемерис повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ярославна - Валентин Чемерис
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
18 серпня 2024 18:44
"Ярославна" Валентина Чемериса — це захоплююча історична повість, що поринає у світ князівських інтриг та романтичних переживань. Автор майстерно відтворює атмосферу давньої Русі, зворушуючи читача глибиною почуттів героїв. Книга залишає по собі відчуття ностальгії та бажання пізнати більше про нашу історію.
Правовласникам