Книги » Новинки » У розрідженому повітрі
У розрідженому повітрі
Fb2

Книга У розрідженому повітрі Джон Кракауер скачать fb2

Назва: Електронна книга У розрідженому повітрі
ISBN: 978-966-448-015-1
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Оригінальна назва: Into Thin Air: A Personal Account of the Mt. Everest Disaster
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать У розрідженому повітрі fb2

Короткий зміст книги У розрідженому повітрі - Джон Кракауер

Коли бажання потрапити на вершину світу стає ціллю життя і затьмарює розум, перемагає… бажання, а не розсудливість. Байдуже, що ця пригода коштує багато десятків доларів і може коштувати безцінного життя. Групу веде досвідчений провідник за чітко спланованим маршрутом, задля можливості постояти кілька хвилин на найвищій точці планети, на Евересті. Але там, на висоті 8848 метрів, у розрідженому повітрі, мозок втрачатиме мільйони клітин, тіло зрадливо слабнутиме і навіть найдосвідченіші почнуть коїти помилку за помилкою. Для декого їхні помилки стануть фатальними.
У цій книжці — персональний звіт відомого американського журналіста та альпініста Джона Кракауера про трагедію на Евересті 1996 року. Про те, що криється за «враженнями» від перебування на «даху світу», про особисту відповідальність і трагедію цивілізованого світу. На сторінці ви можете завантажити книгу У розрідженому повітрі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання У розрідженому повітрі належить до жанру Історія спорту. Електронна книга автора Джон Кракауер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу У розрідженому повітрі - Джон Кракауер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Марія
Марія
18 серпня 2024 20:55
"У розрідженому повітрі" Джона Кракауера — це захоплююча та глибока розповідь про гори, ризики і людську волю. Автор майстерно поєднує особисті історії альпіністів із філософськими роздумами про життя і смерть, що змушує читача задуматися про межі своїх можливостей. Книга вражає не лише драматургією подій, а й емоційною глибиною, затягуючи в світ небезпечних пригод.
Правовласникам