Книги » Новинки » Жах у музеї
Жах у музеї
Fb2

Книга Жах у музеї Говард Лавкрафт скачать fb2

Назва: Електронна книга Жах у музеї
ISBN: 978-617-551-056-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Оригінальна назва: The Horror in the Museum
Кількість сторінок: 353
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Жах у музеї fb2

Короткий зміст книги Жах у музеї - Говард Лавкрафт

Американський письменник, поет і журналіст Говард Філіпс Лавкрафт (1890—1937), який працював у жанрі хорору, містики, фентезі та наукової фантастики, був творцем і магістром американської містичної «чорної школи» 1920—1930-х рр. За життя він не опублікував жодної книжки, проте після своєї смерті зажив великої слави серед широкого читацького загалу.
Художник Стівен Джонс відвідує музей Джорджа Роджерса. Там представлені картини кошмарних сновидінь, далеких планет та опудала якихось міфічних створінь. Але Роджерс запевняє, що все це — справжнє, що він проник в інші світи, де живуть незвідані істоти. А найголовніше — у нього є Ран-Тегот, який потребує жертвоприношення. Він навіть показує Джонсові фотографію цього створіння. Але попри все художник налаштований дуже скептично. І тоді Роджерс пропонує йому провести ніч у музеї, щоб самому в усьому переконатися. На сторінці ви можете завантажити книгу Жах у музеї в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Жах у музеї належить до жанру Горор. Електронна книга автора Говард Лавкрафт повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Жах у музеї - Говард Лавкрафт
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
18 серпня 2024 23:11
"Жах у музеї" Говарда Лавкрафта — це пригода, що занурює читача у світ непередбачуваного жаху та містики. Автор майстерно поєднує елементи психологічного трилера та надприродного, створюючи незабутню атмосферу страху і загадки. Ця новела залишає після себе глибокий слід, змушуючи замислитися про таємниці, що ховаються в тіні людської історії.
Правовласникам