Книги » Новинки » Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи
Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи
Fb2

Книга Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи скачать fb2

Назва: Електронна книга Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи
ISBN: 978-617-00-3748-0
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи fb2

Короткий зміст книги Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи -

Посібник складено за новою редакцією Українського правопису 2019 року. Найсуттєвіші сучасні зміни викладено докладно й водночас стисло, а також проілюстровано завданнями та вправами для закріплення здобутих знань.
Розділ I присвячено позначенню на письмі деяких голосних і приголосних звуків, уживанню м’якого знака й апострофа, написанню сполучень літер «йо» та «ьо», чергуванню голосних і приголосних під час словозміни й словотворення, подвоєнню та спрощенню літер, правопису префіксів і суфіксів, особливостям написання слів разом, із дефісом та окремо, правилам уживання великої літери тощо.
У розділі II розглянуто правопис закінчень відмінюваних іменників, прикметників, числівників, займенників і дієслів, а також слів іншомовного походження і т. ін.
Розділ III ознайомлює з особливостями вживання розділових знаків.
Докладний зміст-покажчик наприкінці довідника допоможе якнайшвидше віднайти потрібну інформацію. Для здобувачів загальної середньої освіти і їхніх батьків, учителів і студентів ВНЗ та всіх охочих опанувати або вдосконалити знання в царині української мови. На сторінці ви можете завантажити книгу Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи. 5–11 класи -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
19 серпня 2024 03:33
Книга "Новий Український правопис. Коментарі, завдання та вправи" є незамінним посібником для учнів 5-11 класів, яка допомагає засвоїти основи сучасного правопису. Чіткі коментарі та практичні завдання роблять навчання цікавим і доступним, а також сприяють розвитку мовної культури. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити свої знання української мови!
Правовласникам