Книги » Новинки » Обов'язки власника компанії
Обов'язки власника компанії
Fb2

Книга Обов'язки власника компанії Олександр Висоцький скачать fb2

Назва: Електронна книга Обов'язки власника компанії
Мова: Українська
Видавництво: Visotsky Consulting
Кількість сторінок: 171
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Обов'язки власника компанії fb2

Короткий зміст книги Обов'язки власника компанії - Олександр Висоцький

У цій книжці, можливо, вперше в історії описана робота власника компанії як професійна діяльність із певними, дуже чіткими обов’язками. Я прагнув окреслити ці обов’язки якомога практичніше і простіше, оскільки за своєю природою вони дійсно прості. Ба більше, читаючи цю книжку, ви виявите, що інтуїтивно виконували значну частину цих обов’язків і всі успіхи в розвитку вашого бізнесу якось пов’язані з тим, що ви діяли правильно. Якби це не було правдою, то створювати успішний бізнес могли б тільки випускники спеціалізованих коледжів, та це не так. Але професійний підхід до виконання будь-якої роботи відрізняється від інтуїтивного тим, що професіонал чітко розуміє, що саме він зробив правильно, а що ні. Це дає можливість свідомо використовувати отриманий досвід.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Обов'язки власника компанії в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Обов'язки власника компанії належить до жанру Мотивація. Самовдосконалення. Електронна книга автора Олександр Висоцький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Обов'язки власника компанії - Олександр Висоцький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
19 серпня 2024 04:22
Книга "Обов'язки власника компанії" Олександра Висоцького пропонує цінні поради та практичні стратегії для ефективного управління бізнесом. Автор вдало поєднує теоретичні аспекти з реальними прикладами, що робить матеріал доступним та зрозумілим. Ця книга стане корисним посібником для тих, хто прагне розвивати власну справу та вдосконалювати свої управлінські навички.
Правовласникам