Книги » Новинки » Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту
Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту
Fb2

Книга Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту Олександра Глазова скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту
ISBN: 978-617-09-5222-6
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту fb2

Короткий зміст книги Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту - Олександра Глазова

Підручник забезпечує формування не лише предметних, а й ключових компетентностей, визначених Законом України «Про освіту», концепцією «Нова українська школа» та чинною програмою.
Навчальний зміст і методичний апарат підручника забезпечують реалізацію ціннісного компонента й направлені на формування почуття патріотизму, національної самосвідомості, толерантності, виховання любові до рідної землі, мови.
Значна частина поданих у підручнику вправ створює передумови для співпраці, спонукає до діалогу, висловлення власних думок, міркувань, позицій, навчає продуктивного спілкування, розрахована на колективну, парну, індивідуальну навчальну діяльність. Характеристики На сторінці ви можете завантажити книгу Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Олександра Глазова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська мова. 11 клас. Рівень стандарту - Олександра Глазова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам