Книги » Новинки » Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1
Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1
Fb2

Книга Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1 Надія Бібік, Галина Бондарчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1
ISBN: 978-617-09-6900-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1 fb2

Короткий зміст книги Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1 - Надія Бібік, Галина Бондарчук

Шановна школярко! Шановний школярику!
Цього року ви завершуєте навчання в початковій школі, тобто ви — випускники. У п’ятому класі на вас чекають нові вчителі, нові предмети і підручники.
У четвертому — залишається ваш знайомий предмет «Я досліджую світ». Підручник — тобто книжка, яка завжди під рукою, стане в пригоді.
Ви більше дізнаєтесь про планету Земля — наш дім у Всесвіті. Працюючи над сторінками підручника, будете подорожувати материками й океанами, дізнаєтесь, хто там живе, що росте. Навчитесь не завдавати шкоди природі, собі й іншим людям.
Новим і цікавим стане пізнання світу техніки, професій людей і народних ремесел. Ви зможете самостійно виготовляти вироби з різних матеріалів.
Запрошуйте своїх рідних і друзів до спільних пошуків і відкриттів.
Буде цікаво і повчально! На сторінці ви можете завантажити книгу Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1 належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Надія Бібік, Галина Бондарчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я досліджую світ. Підручник для 4 класу у 2-х частинах. Частина 1 - Надія Бібік, Галина Бондарчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
19 серпня 2024 15:22
Книга "Я досліджую світ" для 4 класу є чудовим ресурсом для молодих учнів, оскільки вона цікаво і доступно подає матеріал з різних предметів. Яскраві ілюстрації та інтерактивні завдання сприяють розвитку пізнавального інтересу у дітей, роблячи навчання захоплюючим і результативним. Частина 1 підручника вдало закладає основи знань про навколишній світ, стимулюючи бажання досліджувати та вивчати нове.
Правовласникам