Книги » Новинки » Ролі, що грає жінка
Ролі, що грає жінка
Fb2

Книга Ролі, що грає жінка Анна Кссо скачать fb2

Автор: Анна Кссо
Назва: Електронна книга Ролі, що грає жінка
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 110
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Ролі, що грає жінка fb2

Короткий зміст книги Ролі, що грає жінка - Анна Кссо

Анна Кссо — письменниця, феміністка, авторка книг про жінок, що ґрунтуються на матеріалах особистого блогу. У 18 років вступила в Міжнародну Спілку письменників «Новий сучасник» після перемоги у кількох літературних конкурсах.
«Ролі, що грає жінка» — нова книга Анни Кссо, в якій розглядаються питання фемінізму та гендерних стереотипів крізь призму соціальних ролей жінки. Це книга-маніфест, мета якої — показати звичні нам амплуа з іншого боку. Можливо, їх вигадало суспільство, щоб зробити поведінку жінок зручною?
Деякі епізоди книги були опубліковані в блозі авторки та викликали великий резонанс, але саме це робить книгу справжнім викликом — гучним, категоричним, безкомпромісним.
Що «вшито» в стандартний жіночий «репертуар»? Чому жінка стає полонянкою нав’язаних кимось ролей? Чому вона перетворюється на маріонетку та слухняно підкоряється чиїмсь командам ззовні? На сторінці ви можете завантажити книгу Ролі, що грає жінка в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ролі, що грає жінка належить до жанру Психологія особистості. Електронна книга автора Анна Кссо повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ролі, що грає жінка - Анна Кссо
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
19 серпня 2024 18:22
Книга "Ролі, що грає жінка" Анни Кссо вражає глибоким аналізом гендерних стереотипів і складних соціальних ролей, які часто нав'язуються жінкам. Авторка майстерно поєднує особисті історії з дослідженнями, що дозволяє читачеві задуматися про власну ідентичність і вибір у житті. Ця книга стане важливим доповненням до сучасних дискусій про фемінізм і самовираження.
Правовласникам