Книги » Новинки » В оточенні негараздів. Від падіння до успіху
В оточенні негараздів. Від падіння до успіху
Fb2

Книга В оточенні негараздів. Від падіння до успіху Томас Еріксон скачать fb2

Назва: Електронна книга В оточенні негараздів. Від падіння до успіху
ISBN: 978-966-03-9903-7
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 315
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать В оточенні негараздів. Від падіння до успіху fb2

Короткий зміст книги В оточенні негараздів. Від падіння до успіху - Томас Еріксон

Бувають хвилини, коли ви відчуваєте, що навколо одні перешкоди. Все валиться, одне за одним. Вас охоплює відчуття безпорадності. Однак деякі люди вміють рухатись уперед, незважаючи на проблеми. Як це можливо? У чому їх секрет? Чому в таких ситуаціях вони не здаються, як усі інші?
Шведський журналіст і письменник, психолог із соціальних комунікацій Томас Еріксон (нар. 1965) допоможе вам перетворити негаразди на успіх за допомогою поведінкової моделі зі свого бестселеру «В оточенні ідіотів». Нагадавши, що життя таке, як воно є, Еріксон допомагає вам зрозуміти, що насправді марно намагатися контролювати все, що відбувається навколо вас. Замість того, щоб нарікати, коли життя підкидає вам перешкоди, зосередьтеся на тому, як з ними впоратися. Книга «В оточенні негараздів» допоможе вам знайти метод, який підходить саме вам, і в рівній мірі розважить та надасть вам сил.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу В оточенні негараздів. Від падіння до успіху в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання В оточенні негараздів. Від падіння до успіху належить до жанру Персональні трансформації. Електронна книга автора Томас Еріксон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу В оточенні негараздів. Від падіння до успіху - Томас Еріксон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
19 серпня 2024 21:00
"В оточенні негараздів. Від падіння до успіху" Томаса Еріксона — це надихаюча книга, яка демонструє, як труднощі можуть стати основою для особистісного зростання. Автор майстерно ділиться власним досвідом, надихаючи читачів не здаватися і шукати можливості в найскладніших обставинах. Це читання, яке залишає позитивний слід і спонукає до дії.
Правовласникам