Книги » Новинки » Англійська мова. Start Up! 2 клас
Англійська мова. Start Up! 2 клас
Fb2

Книга Англійська мова. Start Up! 2 клас Оксана Павліченко, Світлана Губарєва, Любов Залюбовська скачать fb2

Назва: Електронна книга Англійська мова. Start Up! 2 клас
ISBN: 978-617-09-5183-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 144
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Англійська мова. Start Up! 2 клас fb2

Короткий зміст книги Англійська мова. Start Up! 2 клас - Оксана Павліченко, Світлана Губарєва, Любов Залюбовська

Підручник є спільним проектом видавництва «Ранок» і ГО «GoGlobal» і призначений для вивчення англійської мови в 2 класі закладів загальної середньої освіти. Міжнародна команда фахівців у галузі мовної освіти втілила в ньому найкращі європейські стратегії викладання іноземних мов, адаптовані під реалії сучасної української школи. Зокрема активно застосовуються ігрові технології та прийом драматизації для усунення психологічних бар’єрів і природного засвоєння мови, наявний аудіосупровід у виконанні носіїв англійської мови для засвоєння учнями правильної вимови й розвитку навичок сприймання мовлення на слух.
Підручник відповідає типовим освітнім програмам, затвердженим Міністерством освіти і науки України, враховує психофізіологічні особливості та пізнавальні можливості сучасної дитини.
Матеріал побудований за комунікативним методом, тобто створюються й засвоюються мовленнєві моделі, що стануть у пригоді під час реального життєвого спілкування. Велика увага приділяється розвитку навичок ХХІ століття: креативності, критичного мислення, комунікативних навичок і вміння співпрацювати в команді. На сторінці ви можете завантажити книгу Англійська мова. Start Up! 2 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Англійська мова. Start Up! 2 клас належить до жанру Англійська. Електронна книга автора Оксана Павліченко, Світлана Губарєва, Любов Залюбовська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Англійська мова. Start Up! 2 клас - Оксана Павліченко, Світлана Губарєва, Любов Залюбовська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
20 серпня 2024 03:55
Книга "Англійська мова. Start Up! 2 клас" від Оксани Павліченко, Світлани Губарєвої та Любові Залюбовської є чудовим ресурсом для малюків, які лише починають вивчати англійську. Яскраві ілюстрації та інтерактивні завдання роблять навчання захоплюючим і веселим. Рекомендую її всім батькам, які хочуть забезпечити своїм дітям якісний старт у вивченні мови!
Правовласникам