Книги » Новинки » Уроки короля жахів. Як писати горор
Уроки короля жахів. Як писати горор
Fb2

Книга Уроки короля жахів. Як писати горор Ростислав Семків скачать fb2

Назва: Електронна книга Уроки короля жахів. Як писати горор
ISBN: 978-966-97971-4-8
Мова: Українська
Видавництво: Pabulum
Кількість сторінок: 184
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Уроки короля жахів. Як писати горор fb2

Короткий зміст книги Уроки короля жахів. Як писати горор - Ростислав Семків

За що Стівен Кінґ здобув титул «короля жахів»? Як він став мільйонером із мільйонними накладами та найбільш екранізованим автором у світовій літературі? У чому секрет його феноменальної письменницької продуктивності? Врешті, чому ми можемо навчитися в Кінґа?
Ростислав Семків розповідає найцікавіші подробиці з життя письменника, ділиться історією та законами горору. Автор аналізує творчі прийоми, принципи письма та маркетингові ходи, які використовує Кінґ, і якими варто користуватися іншим.
В одній книзі зібрані практичні поради, які Кінґ дає у своїх «Про письменство», «Danse Macabre» та інших текстах, і творчі інструменти, про які «король» змовчав, але вони точно працюють.
Книга буде корисна авторам-початківцям, кінґоманам та всім, кого цікавить залаштунки літературного процесу. На сторінці ви можете завантажити книгу Уроки короля жахів. Як писати горор в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Уроки короля жахів. Як писати горор належить до жанру Літературознавство і критика зарубіжної літератури. Електронна книга автора Ростислав Семків повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Уроки короля жахів. Як писати горор - Ростислав Семків
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам