Книги » Новинки » Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт
Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт
Fb2

Книга Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт Фаїна Божинова, Олена Кірюхіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт
ISBN: 978-617-09-3500-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт fb2

Короткий зміст книги Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт - Фаїна Божинова, Олена Кірюхіна

Зошит для лабораторних робіт відповідає чинній програмі з фізики для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів і містить описи 7 лабораторних робіт. Кожна робота передбачає два варіанти виконання: за рисунками і домашній експеримент. До видання додається опис класичних лабораторних робіт із використанням стандартного обладнання.
Призначено для учнів 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, учителів фізики. На сторінці ви можете завантажити книгу Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт належить до жанру Фізика. Електронна книга автора Фаїна Божинова, Олена Кірюхіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Фізика. 9 клас. Зошит для лабораторних робіт - Фаїна Божинова, Олена Кірюхіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
20 серпня 2024 19:55
Зошит для лабораторних робіт з фізики для 9 класу авторів Фаїни Божинової та Олени Кірюхіної є чудовим доповненням до навчального процесу. Він містить зрозумілі інструкції та цікавий матеріал, що стимулює учнів до експериментування та практичного застосування теоретичних знань. Рекомендую як для самостійного навчання, так і для використання на уроках!
Правовласникам