Книги » Новинки » Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу
Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу
Fb2

Книга Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу Євген Нелін, Оксана Долгова скачать fb2

Назва: Електронна книга Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу
ISBN: 978-617-09-5232-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу fb2

Короткий зміст книги Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу - Євген Нелін, Оксана Долгова

Підручник складено відповідно до навчальної програми з математики (алгебра і початки аналізу, профільний рівень) для 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Зміст підручника сприяє подальшому розвитку математичної культури учнів, комплексному оволодінню ними навчальним матеріалом, формуванню ключових і предметних компетентностей. Різнорівневий характер подання навчального матеріалу дозволяє враховувати здібності й нахили учнів та реально вибудовувати їхні індивідуальні освітні траєкторії під час вивчення алгебри і початків аналізу в 11 класі. Підручник містить обґрунтування всіх основних опорних фактів курсу, алгоритми розв’язування основних типів математичних задач, завдання для самоперевірки, приклади практичного застосування математики, узагальнення та систематизацію матеріалу з кожної теми.
Призначено для учнів 11 класу закладів загальної середньої освіти та вчителів математики. На сторінці ви можете завантажити книгу Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу належить до жанру Алгебра. Електронна книга автора Євген Нелін, Оксана Долгова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень. Підручник для 11 класу - Євген Нелін, Оксана Долгова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ігор
Ігор
20 серпня 2024 23:00
Книга "Алгебра і початки аналізу. Профільний рівень" авторів Євгена Неліна та Оксани Долгової є чудовим підручником для 11 класу, що поєднує теоретичні основи та практичні завдання. Зрозуміла структура матеріалу, доступні пояснення та різноманітні приклади роблять навчання приємним і ефективним. Цей підручник стане незамінним помічником для учнів, які прагнуть глибше зрозуміти математичні концепції.
Правовласникам