Книги » Новинки » Перший довідник учня. 1-4 класи
Перший довідник учня. 1-4 класи
Fb2

Книга Перший довідник учня. 1-4 класи Олена Чекина скачать fb2

Назва: Електронна книга Перший довідник учня. 1-4 класи
ISBN: 978-617-09-2642-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Перший довідник учня. 1-4 класи fb2

Короткий зміст книги Перший довідник учня. 1-4 класи - Олена Чекина

Довідник молодшого школяра складено згідно з чинною навчальною програмою МОН України. Матеріали з української мови, математики, інформатики та інтегрованого курсу «Я досліджую світ» подані у зручній формі алгоритмів, опорних схем, пам’яток, таблиць.
Це допоможе учням 1–4 класів запам’ятати і повторити найважливіші правила, а також узагальнити й систематизувати набуті знання з навчальних предметів.
Для учнів ЗЗСО, учителів початкових класів, вихователів груп продовженого дня, керівників предметних гуртків, батьків та всіх, хто зацікавлений методом комплексного навчання. На сторінці ви можете завантажити книгу Перший довідник учня. 1-4 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Перший довідник учня. 1-4 класи належить до жанру Природознавтво. Довкілля. Електронна книга автора Олена Чекина повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Перший довідник учня. 1-4 класи - Олена Чекина
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
21 серпня 2024 14:11
"Перший довідник учня. 1-4 класи" Олени Чекиної — це чудовий ресурс для молодих учнів, який доступно та зрозуміло пояснює основні теми навчальної програми. Книга містить корисні поради та вправи, що допомагають дітям засвоювати матеріал і розвивати критичне мислення. Рекомендую її всім батькам, які хочуть підтримати своїх дітей у навчанні!
Правовласникам