Книги » Новинки » Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко!
Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко!
Fb2

Книга Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко! Енід Блайтон скачать fb2

Назва: Електронна книга Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко!
ISBN: 978-966-03-9799-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 96
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко! fb2

Короткий зміст книги Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко! - Енід Блайтон

Через жахливу спеку члени секретного товариства «Таємна сімка» вирішили змінити місце своїх зборів — задушливий сарай, облаштувавши дім на дереві у Вітряному лісі. Одного разу вони знайшли у своєму сховку чужинця з кошеням на руках — ним виявився хлопчина на ім’я Джеф, який розповів дітлахам плутану історію про злочин, що нібито має скоїти його дядько зі своїм приятелем. Однак жодних конкретних подробиць він не зміг пригадати.
Тож Пітер та його друзі вирішують розкрити цю справу... На сторінці ви можете завантажити книгу Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко! в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко! належить до жанру Детективи для дітей. Електронна книга автора Енід Блайтон повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко! - Енід Блайтон
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
21 серпня 2024 14:33
Книга "Гарна робота, Таємна сімко!" Енід Блайтон — це захоплююча історія, яка занурює читача у світ незабутніх пригод та дружби. Легкий стиль написання і яскраві персонажі роблять читання приємним і цікавим. Це чудовий вибір для молодих читачів, які люблять детективи та таємниці!
Правовласникам