Книги » Новинки » Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас
Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас
Fb2

Книга Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас Ірина Уварова скачать fb2

Назва: Електронна книга Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас
ISBN: 978-617-09-5086-4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас fb2

Короткий зміст книги Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас - Ірина Уварова

Запропонований календарно-тематичний план розроблено відповідно до програми для закладів загальної середньої освіти «Біологія і екологія» 10—11 класи (рівень стандарту) з урахуванням засадничих ідей компетентнісного підходу в навчанні.
У посібнику окреслені напрями формування предметних та ключових компетентностей. Кожен учитель має змогу творчо підійти до реалізації програми, враховуючи інтереси та рівень підготовки учнів, умови навчання тощо.
Видання призначене вчителям закладів загальної середньої освіти. На сторінці ви можете завантажити книгу Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Ірина Уварова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Біологія і екологія. Календарно-тематичний план. 11 клас - Ірина Уварова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
21 серпня 2024 16:11
Книга "Біологія і екологія. Календарно-тематичний план" Ірини Уварової є корисним настільним посібником для вчителів та учнів 11 класу. Її чітка структура та детально розроблені теми сприяють глибокому розумінню матеріалу і ефективному плануванню уроків. Рекомендую для використання в навчальному процесі!
Правовласникам