Книги » Новинки » Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів
Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів
Fb2

Книга Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів Володимир Лучук скачать fb2

Назва: Електронна книга Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів
ISBN: 978-617-09-5048-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 128
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів fb2

Короткий зміст книги Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів - Володимир Лучук

Серія «Шкільна бібліотека» ознайомить читачів із цікавими творами класиків української літератури та сучасними українськими письменниками. Ретельно дібрані твори розширять коло читання молодших школярів.
Кожна збірка стане необхідним доповненням власної бібліотеки сучасного читача. Колоритні ілюстрації до творів сприятимуть розвитку художньо-образного мислення читачів.
До збірки увійшли найкращі вірші, казки, байки, загадки Володимира Лучука, доступні до сприймання дітьми молодшого шкільного віку. Поетичні твори письменника пронизані прагненням розбудити у дітей любов до природи рідного краю, виховати найкращі моральні почуття, навчити бачити прекрасне в навколишньому світі. На сторінці ви можете завантажити книгу Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів належить до жанру Книги про поезію для дітей. Електронна книга автора Володимир Лучук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хитрий лис фарбує ліс. Збірка віршів - Володимир Лучук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам