Книги » Новинки » Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи
Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи
Fb2

Книга Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи Вікторія Лиженко скачать fb2

Назва: Електронна книга Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи
ISBN: 9789667502423
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи fb2

Короткий зміст книги Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи - Вікторія Лиженко

Комплект демонстраційних матеріалів призначений для проведення ранкових зустрічей та необхідний в щоденній діяльності учнів для створення доброзичливої і сприятливої атмосфери в класі.
Пропонований комплект містить плакат і наліпки-яблучка, за допомогою яких можна обмінюватися інформацією. Той, хто заповнює плакат наліпками, повідомляє інформацію про те, які події відбуваються в класі.
Змістове наповнення комплекту спрямоване на розвиток навичок спілкування, створення спільноти з атмосферою співпраці, поваги, довіри, взаєморозуміння тощо.
Комплект допоможе учителям урізноманітнити ранкові зустрічі, сприятиме розвитку толерантності, розумінню позиції інших людей, формуванню умов для позитивного відкритого спілкування між учнями. На сторінці ви можете завантажити книгу Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Вікторія Лиженко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи - Вікторія Лиженко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
21 серпня 2024 23:55
Книга "Ранкові зустрічі. Дерево ідей. Плакат. 1-4 класи" Вікторії Лиженко є чудовим ресурсом для молодих читачів та вчителів. Вона надихає на творчість і допомагає дітям розвивати критичне мислення через цікаві завдання і інтерактивні ідеї. Яскравий дизайн та доступний стиль викладу роблять її особливо привабливою для учнів початкових класів.
Правовласникам