Книги » Новинки » Прописи майбутнього першокласника
Прописи майбутнього першокласника
Fb2

Книга Прописи майбутнього першокласника Ірина Цепова скачать fb2

Назва: Електронна книга Прописи майбутнього першокласника
ISBN: 978-617-09-4722-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 64
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Прописи майбутнього першокласника fb2

Короткий зміст книги Прописи майбутнього першокласника - Ірина Цепова

Прописи майбутнього першокласника допоможуть підготувати дитину до навчання в школі.
Посібник містить різноманітні завдання для розвитку дрібної моторики руки дитини, координації рухів, просторової уяви. Посібник призначений для батьків і вчителів, які займаються підготовкою дітей до школи, а також для вихователів, студентів вищих навчальних закладів.
Матеріал зошита дозволяє запам’ятати послідовність написання букв українського алфавіту, встановити звуко-буквені співвідношення і розвинути навички письма.
Завдання посібника сприяють розвитку образного мислення і творчих здібностей дітей. На сторінці ви можете завантажити книгу Прописи майбутнього першокласника в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Прописи майбутнього першокласника належить до жанру Навчання письму. Прописи. Дрібна моторика. Електронна книга автора Ірина Цепова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Прописи майбутнього першокласника - Ірина Цепова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
22 серпня 2024 01:55
Книга "Прописи майбутнього першокласника" Ірини Цепової є чудовим інструментом для підготовки дітей до школи. Яскраві ілюстрації та цікаві завдання роблять навчання захоплюючим, допомагаючи малюкам розвивати навички письма і мислення. Рекомендую всім батькам, які прагнуть підготувати своїх дітей до навчання!
Правовласникам