Книги » Новинки » Паросток. Математика та логіка. Від 3 років
Паросток. Математика та логіка. Від 3 років
Fb2

Книга Паросток. Математика та логіка. Від 3 років Олена Масюк, Людмила Титаренко, Наталія Синопальникова скачать fb2

Назва: Електронна книга Паросток. Математика та логіка. Від 3 років
ISBN: 978-617-09-6587-5
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Паросток. Математика та логіка. Від 3 років fb2

Короткий зміст книги Паросток. Математика та логіка. Від 3 років - Олена Масюк, Людмила Титаренко, Наталія Синопальникова

Робочий зошит відповідає засадам Базового компонента дошкільної освіти та чинних освітніх програм. У ньому запропоновано систему вправ на основі діяльнісного підходу, що дозволять дитині отримати початкові уявлення про властивості предметів, їхню кількість і розташування в просторі, про геометричні фігури, а також навчитися лічити в межах трьох. На сторінці ви можете завантажити книгу Паросток. Математика та логіка. Від 3 років в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Паросток. Математика та логіка. Від 3 років належить до жанру Розвиток логіки і мислення. Електронна книга автора Олена Масюк, Людмила Титаренко, Наталія Синопальникова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Паросток. Математика та логіка. Від 3 років - Олена Масюк, Людмила Титаренко, Наталія Синопальникова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
22 серпня 2024 06:00
Книга "Паросток. Математика та логіка" від Олени Масюк, Людмили Титаренко та Наталії Синопальникової є чудовим інструментом для розвитку критичного мислення у дітей від 3 років. Яскраві ілюстрації та прості, але захопливі завдання заохочують малюків до дослідження світу чисел і логіки, роблячи навчання веселим і інтерактивним. Рекомендую батькам, які прагнуть зацікавити своїх дітей математикою з раннього віку!
Правовласникам