Книги » Новинки » Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1
Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1
Fb2

Книга Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1 Людмила Старікова, Г. Бурма скачать fb2

Назва: Електронна книга Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1
ISBN: 978-617-09-5479-4
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1 fb2

Короткий зміст книги Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1 - Людмила Старікова, Г. Бурма

Навчальний посібник «Зошит майбутнього першокласника. За два роки до Нової української школи» спрямований на підготовку дитини до шкільного життя в родині, групах дошкільних навчальних закладів, у центрах розвитку дитини.
Посібник відповідає вимогам Базового компонента дошкільної освіти. Завдання враховують кращі теоретичні та методичні рекомендації, сприяють особистому розвитку дітей, дають можливість зробити заняття цікавими та змістовними.
Призначений для батьків дітей 4—5 років, вихователів, учителів початкових класів, студентів вищих навчальних закладів зі спеціальності «Дошкільне виховання». На сторінці ви можете завантажити книгу Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1 належить до жанру Дошкільне навчання. Електронна книга автора Людмила Старікова, Г. Бурма повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Зошит майбутнього першокласника. За 2 роки до НУШ. Частина 1 - Людмила Старікова, Г. Бурма
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
22 серпня 2024 07:22
Книга "Зошит майбутнього першокласника" від Людмили Старікової та Г. Бурми є чудовим ресурсом для підготовки дітей до навчання в школі. Яскраві ілюстрації та інтерактивні завдання роблять процес навчання цікавим і захоплюючим. Рекомендую батькам, які хочуть створити міцний фундамент знань для своїх малят!
Правовласникам