Книги » Новинки » Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор
Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор
Fb2

Книга Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор Галина Іваниця скачать fb2

Назва: Електронна книга Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор
ISBN: 978-617-09-5886-0
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор fb2

Короткий зміст книги Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор - Галина Іваниця

У посібнику подані актуальні для початкової ланки освіти матеріали, що дають змогу інтегрувати навчальний матеріал кількох освітніх галузей: мовно-літературної, природничої, технологічної; інформатичної; соціальної та здоров’язбережувальної; громадянської та історичної; мистецької, використовуючи підручник «Українська мова та читання. 2 клас» та навчальний посібник для формування комунікативної компетентності молодших школярів «Українська мова та читання. 2 клас» (автор — Г. А. Іваниця).
Інтегруючою основою навчального комплекту є формування означених у Державному стандарті обов’язкових результатів навчання та компетентностей, розвиток наскрізних умінь. На сторінці ви можете завантажити книгу Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор належить до жанру Шкільна педагогіка. Електронна книга автора Галина Іваниця повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор - Галина Іваниця
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ірина
Ірина
22 серпня 2024 10:55
Книга "Українська мова та читання. 2 клас. Тематично-дидактичний навігатор" Галини Іваниці є корисним посібником для вчителів і учнів, адже вона систематизує матеріал та пропонує цікаві завдання, що сприяють глибшому розумінню мови. Яскраві ілюстрації та різноманітні вправи роблять навчання захоплюючим і ефективним. Рекомендую всім, хто прагне вдосконалити знання з української мови!
Правовласникам