Книги » Новинки » Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина
Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина
Fb2

Книга Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина Інна Панасюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина
ISBN: 978-617-09-1492-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина fb2

Короткий зміст книги Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина - Інна Панасюк

Навчальний посібник І. С. Панасюк «Альбом з малювання. Для дитини 6-го року життя. Частина 1» містить 18 тематичних занять, розроблених відповідно до вимог нової редакції Базового компонента дошкільної освіти та чинних програм.
Тематика занять пов’язана із сезонними явищами природи, працею людей, традиціями української національної культури. Рекомендовані автором поетичні твори, музичний супровід, пальчикова гімнастика, фігурки для пальчикового театру забезпечують різні форми дитячої активності (пізнавальну, соціально-моральну, емоційно-ціннісну, мовленнєву, фізичну, креативну, художньо-естетичну тощо). Подані у двох варіантах (на вибір дитини) додатки — робочі аркуші для малювання — сприятимуть самореалізації дитини, вихованню самостійності, самоповаги.
Видання призначене для дітей дошкільного віку, вихователів ДНЗ, батьків, гувернерів. На сторінці ви можете завантажити книгу Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина належить до жанру Розвиток загальних здібностей. Електронна книга автора Інна Панасюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Альбом з малювання. 6 рік життя. 1 частина - Інна Панасюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
22 серпня 2024 11:22
"Якщо ви шукаєте чудовий спосіб розвинути творчі здібності вашої дитини, Альбом з малювання Інни Панасюк — саме те, що потрібно. Яскраві ілюстрації та цікаві завдання надихають малюків на творчість і самовираження. Ця книга стане відмінним супутником у світі мистецтва для дітей!"
Правовласникам