Книги » Новинки » Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит
Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит
Fb2

Книга Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит Світлана Мясоєдова скачать fb2

Назва: Електронна книга Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит
ISBN: 978-617-09-1989-2
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит fb2

Короткий зміст книги Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит - Світлана Мясоєдова

Зошит, укладений до підручника О. Д. Карп’юк «Англійська мова. 3 клас», містить різноманітні цікаві завдання і призначений для більш детального опрацювання учнями матеріалу підручника на уроках і вдома.
Зошит створено відповідно до чинної програми (з урахуванням змін, затверджених Наказом МОН України від 05.08.2016 № 948). Для учнів третіх класів загальноосвітніх шкіл і вчителів англійської мови. На сторінці ви можете завантажити книгу Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит належить до жанру Викладання навчальних матеріалів. Електронна книга автора Світлана Мясоєдова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Англійська мова. 3 клас. Робочий зошит - Світлана Мясоєдова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
22 серпня 2024 12:55
Робочий зошит "Англійська мова. 3 клас" Світлани Мясоєдової - це чудовий ресурс для учнів, який робить вивчення англійської мови цікавим і доступним. Завдання різного формату сприяють розвитку мовних навичок та заохочують до творчості. Рекомендую цей зошит усім, хто хоче легко і весело навчатися!
Правовласникам