Книги » Новинки » Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання
Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання
Fb2

Книга Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання Н. Жидкова скачать fb2

Автор: Н. Жидкова
Назва: Електронна книга Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання
ISBN: 978-617-09-5151-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання fb2

Короткий зміст книги Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання - Н. Жидкова

Посібник створено відповідно до чинної навчальної програми з основ правознавства для 9 класу, затвердженої Міністерством освіти і науки України. Він містить різні типи завдань для реалізації компетентнісного потенціалу шкільного курсу предмета. Завдання, які пропонуються, можна використовувати на різних етапах уроків, а також як домашні завдання.
Видання супроводжує електронний додаток, на якому розміщено завдання для практичних занять, а також витяги з нормативно-правових актів.
Зошит призначений для учнів та учениць 9 класу закладів загальної середньої освіти та вчителів правознавства. На сторінці ви можете завантажити книгу Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання належить до жанру Право. Електронна книга автора Н. Жидкова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання - Н. Жидкова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
23 серпня 2024 03:11
Книга "Основи правознавства. 9 клас. Компетентнісно орієнтовані завдання" Н. Жидкової є вдалим посібником для учнів, які прагнуть зрозуміти основи правової системи. Її зрозумілі пояснення та практичні завдання сприяють розвитку критичного мислення і правової грамотності. Рекомендую всім учням, які готуються до вивчення правознавства!
Правовласникам