Книги » Новинки » Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень
Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень
Fb2

Книга Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень Оксана Бродовська, Світлана Куртей скачать fb2

Назва: Електронна книга Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень
ISBN: 978-617-09-6480-9
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень fb2

Короткий зміст книги Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень - Оксана Бродовська, Світлана Куртей

Посібник спрямований на посилення практико-орієнтованого навчання географії на підставі компетентнісного підходу відповідно до чинної навчальної програми з предмета. Зошит орієнтує учнів та учениць на засвоєння знань, формування навчальних умінь і навичок, набуття практичного досвіду в процесі вивчення географії.
Зошит містить усі практичні роботи з курсу «Географічний простір Землі», алгоритми виконання досліджень, укладені відповідно до чинної навчальної програми, а також усі необхідні контурні карти.
Призначений для учнів та учениць 11-х класів закладів загальної середньої освіти і вчителів/вчительок географії. На сторінці ви можете завантажити книгу Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень належить до жанру Географія. Електронна книга автора Оксана Бродовська, Світлана Куртей повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Географія. 11 клас. Зошит для практичних робіт і досліджень - Оксана Бродовська, Світлана Куртей
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
23 серпня 2024 05:22
Зошит для практичних робіт і досліджень з географії для 11 класу авторів Оксани Бродовської та Світлани Куртей є чудовим інструментом для глибшого засвоєння матеріалу. Доступно структуровані завдання сприяють розвитку аналітичного мислення та практичних навичок у учнів. Рекомендую всім, хто прагне поглибити свої знання в географії!
Правовласникам