Книги » Новинки » Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи
Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи
Fb2

Книга Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи Галина Довгань скачать fb2

Назва: Електронна книга Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи
ISBN: 978-617-09-5944-7
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи fb2

Короткий зміст книги Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи - Галина Довгань

У посібнику у стислій і наочній формі представлений обов’язковий мінімум шкільного курсу із географії для 8—9 класів. Виклад теоретичного матеріалу дозволить учням найбільш ефективно повторити інформацію, систематизувати й узагальнити знання. У довіднику реалізовано компетентнісний підхід до навчання, що є необхідною умовою сучасного навчального процесу.
Видання буде корисним також при виконанні індивідуальних і домашніх завдань, а також під час підготовки до самостійних і контрольних робіт.
Призначений для учнів та учениць закладів загальної середньої освіти, а також абітурієнтів і вчителів. На сторінці ви можете завантажити книгу Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи належить до жанру Географія. Електронна книга автора Галина Довгань повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Географія у визначеннях, таблицях і схемах. 8-9 класи - Галина Довгань
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
23 серпня 2024 08:11
Книга "Географія у визначеннях, таблицях і схемах" Галини Довгань є корисним посібником для учнів 8-9 класів, адже чітко систематизує матеріал у зручному форматі. Лаконічні визначення та наглядні таблиці сприяють швидкому засвоєнню географічних понять, що робить навчання більш ефективним і цікавим. Рекомендую цю книгу для всіх, хто прагне глибше зрозуміти географію!
Правовласникам