Книги » Новинки » Авантюрки на зеленій траві
Авантюрки на зеленій траві
Fb2

Книга Авантюрки на зеленій траві Віра Нестерчук скачать fb2

Назва: Електронна книга Авантюрки на зеленій траві
ISBN: 978-617-7792-04-7
Мова: Українська
Видавництво: Білка
Кількість сторінок: 512
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Авантюрки на зеленій траві fb2

Короткий зміст книги Авантюрки на зеленій траві - Віра Нестерчук

Молода, вродлива й успішна жінка, професіоналка своєї справи піддається на вмовляння і погоджується на участь у державній «авантюрці» — офіційному працевлаштуванні за кордоном. На календарі — 1993-й рік, у паспорті молодої українки — штампик: «Виїзд у всі країни світу»...
Та офіційна складова не полегшила, а радше навпаки — ускладнила життя 40 дівчат, які наважилися випробувати долю й досягнути фінансового успіху на чужині. «Пригоди» українок починаються вже на кордоні, і тим халепам, здається, не буде кінця-краю. На сторінці ви можете завантажити книгу Авантюрки на зеленій траві в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Авантюрки на зеленій траві належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Віра Нестерчук повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Авантюрки на зеленій траві - Віра Нестерчук
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
23 серпня 2024 11:33
«Авантюрки на зеленій траві» Віри Нестерчук — це яскрава і захоплююча історія, яка занурює читача у світ дитячих пригод та дружби. Авторка майстерно передає атмосферу безтурботності і радості, що робить книгу цікавою як для дітей, так і для дорослих. Рекомендую всім, хто цінує літературу, що пробуджує уяву!
Правовласникам