Книги » Новинки » Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами
Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами
Fb2

Книга Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами Ольга Луб'яна скачать fb2

Назва: Електронна книга Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами
ISBN: 978-617-00-3999-6
Мова: Українська
Видавництво: Основа
Кількість сторінок: 127
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами fb2

Короткий зміст книги Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами - Ольга Луб'яна

Книжка складається з окремих історій про найбільш поширені проблеми сучасних жінок-матерів і містить фахові поради щодо того, як їх вирішити або ж, ще краще, їм запобігти…
Для кого книга? Для жінок 25+, які прагнуть емоційної стабільності та шукають шляхи вирішення не простих ситуацій у родині.
Чому ця книга? Чи траплялося у вашому житті так, що негативні емоції накривали з головою, і ви ясно відчували: все, я так більше не можу! Якщо вам хоча б раз хотілося бігти світ за очі від проблем та криз з власними дітьми, чоловіком, батьками, роботою, сусідами, хатніми тваринами та ін. — тоді ця книжка для вас. Та навіть якщо такої думки у вас ще виникало — ця книжка і для вас — вона підкаже, як не потрапляти у глухі кути проблемних ситуацій.
Авторка — досвідчена сімейна психологиня, зібрала для вас сотні дієвих підказок у вигляді рецептів виходу з проблем, дуже «популярних» в наших родинах. Ви відчуєте допомогу, зрозумієте, що завжди є вихід, є рішення, є відповіді. На сторінці ви можете завантажити книгу Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами належить до жанру Виховання і педагогіка. Психологія для батьків. Електронна книга автора Ольга Луб'яна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами - Ольга Луб'яна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Світлана
Світлана
23 серпня 2024 12:11
Книга "Я більше не можу! Антикризові рецепти для мами" Ольги Луб'яни вражає своєю щирістю та практичними порадами. Авторка майстерно поєднує особисті історії з корисними рекомендаціями, що допомагають мамам впоратися з труднощами повсякденного життя. Це справжнє джерело натхнення та підтримки для всіх, хто шукає вихід із кризових ситуацій.
Правовласникам