Книги » Новинки » Порожній будинок
Порожній будинок
Fb2

Книга Порожній будинок Артур Конан Дойл скачать fb2

Назва: Електронна книга Порожній будинок
ISBN: SMP2200000183729
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Оригінальна назва: The Adventure of the Empty House
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Порожній будинок fb2

Короткий зміст книги Порожній будинок - Артур Конан Дойл

Сам автор включив цю історію до свого списку «12 улюблених історій про Шерлока Холмса».
Дія оповідання відбувається за кілька років після «Останньої справи Холмса», де головний герой нібито гине під час сутички з главою лондонського злочинного світу професором Моріарті біля Рейхенбахського водоспаду.
Завдяки багаторічній тісній дружбі з Холмсом Вотсон став цікавитися різного роду кримінальними справами. Справа про трагічну загибель Рональда Адера особливо схвилювала Вотсона. Рональд Адер належав до вершків суспільства, мав значні статки. Полюбляв грати в картярські ігри. Одного вечора після гри Рональд повернувся додому в свою кімнату, замкнув двері зсередини. З цього моменту не долинуло жодного звуку з кімнати Рональда. Коли двері зламали, було виявлено мертвого Рональда Адера. Пізніше було встановлено, що він був убитий револьверною кулею, що здається неможливим, адже до зачиненої кімнати ніхто не входив. На допомогу вирішення таємниці з’являється несподівано «воскреслий» Холмс. На сторінці ви можете завантажити книгу Порожній будинок в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Порожній будинок належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Артур Конан Дойл повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Порожній будинок - Артур Конан Дойл
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Людмила
Людмила
23 серпня 2024 13:33
"Порожній будинок" Артура Конан Дойла — це захоплюючий детективний роман, що відзначається майстерно побудованим сюжетом та дотепним діалогом. Повернення Шерлока Холмса вражає своєю інтригуючою атмосферою та глибоким дослідженням теми зради і справедливості. Дойл знову демонструє свою геніальність у створенні неперевершених персонажів і заплутаних розгадок.
Правовласникам