Книги » Новинки » Добрий Бог. Оповідання
Добрий Бог. Оповідання
Fb2

Книга Добрий Бог. Оповідання Валер'ян Підмогильний скачать fb2

Назва: Електронна книга Добрий Бог. Оповідання
ISBN: SMP2200000183606
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Добрий Бог. Оповідання fb2

Короткий зміст книги Добрий Бог. Оповідання - Валер'ян Підмогильний

Валер'ян Підмогильний — одна з найколоритніших постатей української літератури не тільки 20-х років, але й усього двадцятого століття, творчість якого відносно недавно повернулася до скарбниці української літератури.
В оповіданні «Добрий Бог» автор зосереджує увагу на життєвій і моральній позиції молодої людини, яка намагається самоутверджуватись як чоловік. Це досить самовпевнена, егоїстична, максималістська точка зору: «Чоловік тільки тоді вартий чого-небудь, коли знайдеться жінка, котра покохає його й захоче зв’язати з ним своє життя на підставі цього кохання. Я маю дев’ятнадцять років, і вже знайшлася така жінка. Виходить, що я маю людську вартість». Хлопець упевнений у своїй самовартості, обмежуючи себе в розумінні справжніх життєвих цінностей. На сторінці ви можете завантажити книгу Добрий Бог. Оповідання в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Добрий Бог. Оповідання належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Валер'ян Підмогильний повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Добрий Бог. Оповідання - Валер'ян Підмогильний
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Артем
Артем
23 серпня 2024 16:44
Книга "Добрий Бог" Валер'яна Підмогильного вражає глибиною філософських роздумів та емоційною насиченістю. Автор майстерно досліджує складнощі людської душі, порушуючи питання віри та моральності. Це оповідання залишає після себе відчуття, що кожен з нас може знайти свій шлях до розуміння добра і зла.
Правовласникам