Книги » Новинки » Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди
Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди
Fb2

Книга Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди Вадим Яненко скачать fb2

Назва: Електронна книга Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди
ISBN: 978-617-7960-60-6
Мова: Українська
Видавництво: Віхола
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди fb2

Короткий зміст книги Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди - Вадим Яненко

Чи жили динозаври на території України? Чому науковці посварилися через птеродактилів та хто став прообразом Індіани Джонса? Відповіді на ці питання знає палеонтолог Вадим Яненко. У своїй книжці він не лише пояснює, як на око відрізнити археолога від палеонтолога, а й навчає, як по смаку та звуку кісток визначати вік скам’янілостей у себе на городі.
Відтепер ви назавжди запам’ятаєте, що палеонтологія це не лише про динозаврів, а про древні форми життя в цілому — рослинні і тваринні. А також дізнаєтеся, що робити, якщо ви знайшли незрозумілі кістки у себе в садочку та як самому стати скам’янілістю після смерті.
Палеонтолог розповідає, звідки взялася ідея, що метеорит знищив всіх динозаврів, згадує про шаблезубих «котиків» і волохатих носорогів, пояснює, хто міг стати прообразом єдинорога та описує робочий графік батька палеонтології. Водночас він ділиться історіями про дослідників, які любили брати роботу у вигляді голови небіжчика додому, та тих, які з кісток реальних древніх тварин складали скелети чудовиськ і продавали музеям та монархам. На сторінці ви можете завантажити книгу Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди належить до жанру Палеонтологія. Електронна книга автора Вадим Яненко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди - Вадим Яненко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
23 серпня 2024 19:11
Книга Вадима Яненка "Прикладна палеонтологія. Динозаври, мамонти та їхні пригоди" вражає своєю доступністю та цікавинками, які роблять складні наукові теми зрозумілими для широкого кола читачів. Автор майстерно поєднує факти з палеонтології з захоплюючими історіями, що дозволяє зануритися у світ давніх істот. Ця книга стане чудовим доповненням до бібліотеки кожного, хто цікавиться минулим нашої планети.
Правовласникам