Книги » Новинки » Стежками долі
Стежками долі
Fb2

Книга Стежками долі Василь Ошека скачать fb2

Назва: Електронна книга Стежками долі
ISBN: 978-617-7959-62-3
Мова: Українська
Видавництво: Час Змін Інформ
Кількість сторінок: 368
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Стежками долі fb2

Короткий зміст книги Стежками долі - Василь Ошека

Історія не пишеться пером… Що історик може написати про життя людей, які жили сто, тисячу років тому? Він може довго перераховувати події, кимось описані; народи і їхніх правителів, що боролися за свою владу; землі, що одними заселені, іншими сплюндровані; міста, одними збудовані, а іншими спалені… Та все це більше схоже на історичну хронологію і статистику. Історія ж складається з прожитих життів тисяч і мільйонів людей.
У книзі описані історичні події на прикладі людських доль земляків автора, жителів села Попівка, що на Миргородщині. На сторінці ви можете завантажити книгу Стежками долі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Стежками долі належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Василь Ошека повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Стежками долі - Василь Ошека
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
23 серпня 2024 19:33
"Стежками долі" Василя Ошека — це захоплююча історія, яка проникає в глибини людських почуттів та емоцій. Автор майстерно поєднує реалії життя з філософськими роздумами, змушуючи читача замислитися про сенс існування. Книга залишає по собі незабутнє враження і спонукає до саморефлексії.
Правовласникам