Книги » Новинки » Чарівні бабусині казки
Чарівні бабусині казки
Fb2

Книга Чарівні бабусині казки Інна Курило скачать fb2

Назва: Електронна книга Чарівні бабусині казки
ISBN: 978-617-7959-41-9
Мова: Українська
Видавництво: Час Змін Інформ
Кількість сторінок: 88
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Чарівні бабусині казки fb2

Короткий зміст книги Чарівні бабусині казки - Інна Курило

Казка – мова, яку розуміє дитина, а виховання казкою – найбільш ефективне виховання. Існує багато способів лікування дитячих комплексів і страхів, але одним з найулюбленіших форм є казкотерапія. Вирішити проблеми і впоратися з виниклими життєвими труднощами допоможуть терапевтичні казки. Вони значно результативніші усіляких домовленостей та розмов батьків.
Збірка «Чарівні бабусині казки» – це казки, що залишають простір дітям для власних роздумів і висновків. Вони є альтернативою серйозній виховній бесіді. Звичайно, терапевтичні казки – це не чарівна паличка. Неможливо прочитати казку і відразу вирішити проблему. Але донести ті моменти, які ви хочете, набагато простіше і зрозуміліше за допомогою казки. Кожна казка у збірці має певну тему та вчить дитину, як правильно чинити в тій чи іншій ситуації, застерігає від небезпеки та показує різні варіанти дій.
Залиште дітям привілей бути дітьми. Нехай вони продовжують вірити в дива, а казкові герої допомагають їм отримувати досвід і будувати своє життя.
Книга адресована батькам, вихователям, педагогам для роботи з дітьми від 3 до 8 років. На сторінці ви можете завантажити книгу Чарівні бабусині казки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Чарівні бабусині казки належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Інна Курило повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Чарівні бабусині казки - Інна Курило
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам