Книги » Новинки » Мисливці за градами
Мисливці за градами
Fb2

Книга Мисливці за градами Андрій Кириченко скачать fb2

Назва: Електронна книга Мисливці за градами
ISBN: 978-617-7792-25-2
Мова: Українська
Видавництво: Білка
Кількість сторінок: 224
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Мисливці за градами fb2

Короткий зміст книги Мисливці за градами - Андрій Кириченко

Існує невідомий для багатьох світ, що зазвичай починається відразу за крайнім окопом пересічного ВОПу на лінії зіткнення або назавжди лишається всередині солдатського наплічника.
Це — страхи, від яких звільняються з першим пострілом і які ніколи не вийдуть за межі зачинених люків броні бойових машин.
Це — тіні в глибині бліндажів чи заіржавлені рештки техніки на узбіччях роздовбаних путівців Донеччини — кожна зі своєю історією, яку варто почути або згадати.
Це — миттєвості, з яких складається життя людей на війні, і вічність — поза нею. Це рядки, до яких ви обов’язково будете повертатися, незалежно від того, сподобалися вони вам чи ні.
Це — не прикрашені реальні спогади, ніби маскувальною сіткою, закамуфльовані художніми описами на скупих сторінках новел.
Це — «Мисливці за градами».
Імена та позивні персонажів, звичайно, вигадані, але не дивуйтеся, якщо ви раптом впізнаєте себе чи своїх побратимів, адже війна, як і Україна, у нас одна. Одна на всіх… На сторінці ви можете завантажити книгу Мисливці за градами в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Мисливці за градами належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрій Кириченко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Мисливці за градами - Андрій Кириченко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам