Книги » Новинки » Україна-30
Україна-30
Fb2

Книга Україна-30 скачать fb2

Назва: Електронна книга Україна-30
ISBN: 978-966-03-9905-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 159
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Україна-30 fb2

Короткий зміст книги Україна-30 -

Всеукраїнський форум «Україна-30» — це серія із 30 масштабних щотижневих форумів в Україні у 2021 році за участю топ-представників української влади, громадськості, експертів і міжнародних партнерів України. Форуми організовані Президентом і Кабінетом Міністрів України і приурочені до 30-річчя проголошення незалежності України.
Всеукраїнський Форум «Україна-30» був створений задля актуалізації критично важливих для українського суспільства питань.
Перший форум під назвою «Україна-30. Коронавірус: виклики та відповіді» пройшов у лютому 2021 р. Тематикою подальших форумів були соціальні, інфраструктурні, освітні, культурні та інші важливі питання.
У засіданнях, дискусіях, прес-конференціях форуму брали участь Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, представники уряду, Верховної Ради, журналісти, медики, експерти, міжнародні діячі — представники Ради ЕС, НАТО, ВООЗ та інших міжнародних організацій.
За підсумками Всеукраїнського Форуму «Україна-30», Президентом Зеленським було підписано важливі документи: закон «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо удосконалення системи управління у сфері земельних відносин», укази Президента України щодо збереження і відтворення лісів, про заснування Президентського університету тощо. На сторінці ви можете завантажити книгу Україна-30 в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Україна-30 належить до жанру Внутрішня політика України. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Україна-30 -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
24 серпня 2024 02:11
Книга "Україна-30" вражає глибиною аналізу сучасних викликів та досягнень країни. Її змістовність і актуальність роблять її незамінним джерелом інформації для всіх, хто цікавиться майбутнім України. Читання цієї книги спонукає до роздумів і активних дій на благо нашої держави.
Правовласникам