Книги » Новинки » Ютуб моєї Ба
Ютуб моєї Ба
Fb2

Книга Ютуб моєї Ба Юлія Баткіліна скачать fb2

Назва: Електронна книга Ютуб моєї Ба
ISBN: 978-617-7877-28-7
Мова: Українська
Видавництво: АССА
Кількість сторінок: 112
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Ютуб моєї Ба fb2

Короткий зміст книги Ютуб моєї Ба - Юлія Баткіліна

Щоб розважити обурену подарунком від кандидата в депутати бабусю, школярка створює для неї ютуб-канал. Вони знімають «розпаковку», долучаючи навіть роздратованого неякісним харчем кота. Але прикол спрацьовує навпаки: у коменти набігають хейтери, і починається типове для соціальних мереж цькування. У бабусі-блогерки з’являється реальний переслідувач! Тож героїням доведеться якось викручуватися з цієї ситуації та поспіхом опановувати безпечну поведінку в інтернеті.
Чому варто прочитати:
Ця чудово ілюстрована книжка просякнута добрим гумором і здатна поліпшити настрій та налаштувати на позитив. Але найголовніше: хай як тобі страшно, прикро чи образливо, завжди допоможуть вірні друзі, добрі сусіди і, звісно ж, рідні.
Про автора:
Юлія Баткіліна — харківська поетеса й прозаїчка, авторка шести виданих книжок, активна учасниця харківського літературного угрупування «Networчі». На сторінці ви можете завантажити книгу Ютуб моєї Ба в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Ютуб моєї Ба належить до жанру Книги про дорослішання для дітей. Електронна книга автора Юлія Баткіліна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Ютуб моєї Ба - Юлія Баткіліна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам